Gå till innehåll
Bohuslän-Dal Konståkningsförbund
Bohuslän-Dal Konståkningsförbund

Knalletrofén och Knallepokalen 2023-2024

I helgen var det dags för säsongens första Synkro tävling att gå av stapeln i Borås där lag från Tjörns konståkningsklubb var med och tävlade. I Knallepokalen tävlade Team Seastar i klassen basic novice och placerade sig på en andra plats, stort grattis!

Team Seastar, Tjörns konståkningsklubb.

I första nationella synkrokvalet Knalletrofén tävlade Team Seaflowers i klassen advanced novice och Team Seaside i juniorklassen, båda leverda fina åk och placerade sig högst upp på pallen i respektive klass. Otroligt rolig start på säsongen och grymt jobbat!!

Team Seaside tävlar i dessa nationella kval om en plats till Synkro JVM i Neuchatel i mars, dit Sverige har möjlighet att skicka ett representerande lag. Så extra stort grattis till Team Seaside för vinst i denna första kvaltävling! Kval två hålls 9-10 december i Mölndal.

Prisutdelning för Advanced Novice med Team Seaflowers (Tjörns Konståkningsklubb) på första plats, Team Caprice (Nacka Teamåkningsklubb) på andra plats och Team Harmony (Föreningen Ytterby-Kungälv Konståkare) på tredje plats.)

Prisutdelning för Juniorer med Team Seaside (Tjörns Konståkningsklubb) på första plats, Team Spirit (Kungsbacka KK) på andra plats och Team Moonlights (Nacka Teamåkningsklubb) på tredje plats.

Team Seaside och Team Seaflowers, stort grattis igen till vinsterna!

Publicerad: 2023-11-13

Senast uppdaterad: 2023-11-13

Samarbetspartners