Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Startar: 07/02 11:00

Slutar: 07/02 13:00

Mötesplats Skatesweden - Tränare

Nu startar svensk konståkning upp ett nytt forum för tränare där vi under året kommer lyfta aktuella frågor. Det första forumet består av ett digitalt möte och workshop med fokus på utvecklingen av vårt tävlingssystem. Vi kommer även lyfta frågor om trygga idrottsmiljöer. Forumet riktar sig till dig som är aktiv tränare oavsett utbildningsnivå eller erfarenhet. Ditt perspektiv som tränare är viktigt för vårt fortsatta arbete att utveckla svensk konståkning.

För att möjliggöra för så många som möjligt att vara med på detta första tränarforum så hålls det vid tre tillfällen med samma innehåll/upplägg.

Anmäl dig här:

 

 

 

Startar: 07/02 11:00

Slutar: 07/02 13:00

Samarbetspartners