Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Startar: 28/05 19:00

Slutar: 28/05 21:00

Introduktionsseminarium nya TS/TC

Välkommen till ett obligatoriskt introduktionsseminarium för dig som vill bli Teknisk specialist eller Teknisk kontrollant.

Utbildningen är för dig som är 20 år fyllda med goda kunskaper i engelska (tala/läsa då engelska är arbetsspråket för tekniska specialister och kontrollanter). För att bli TS ska du ha varit aktiv tävlingsåkare, lägst Junior A, eller vara tränare med lägst steg 3 B eller Fortsättningsutbildning för tränare. För att bli TC ska du ha domarutbildning steg 3.

Utbildningen består av två digitala seminarier, självstudier i en digital plattform (webbutbildning) med digitalt kunskapstest för att kunna gå vidare till det avslutande fysiska kurstillfället. Vid det fysiska kurstillfället prioriteras praktisk träning och tillämpning av kunskap för att förstå teorin bakom TS/TC-rollen men också känna sig bekväma med att tillämpa kunskaperna i verkliga situationer.

Den 28 maj hålls ett introduktionsseminarium till utbildningen som är obligatoriskt för den som vill gå utbildning för TS/TC.

När: 28 maj, kl 19:00-21:00
Var: Digitalt via Teams

Mer information/inbjudanÖppnas i nytt fönster.
Anmälan till Introduktionsseminarium 28 majÖppnas i nytt fönster.

Startar: 28/05 19:00

Slutar: 28/05 21:00

Samarbetspartners