Gå till innehåll
Norra Svealand Konståkningsförbund
Norra Svealand Konståkningsförbund

Årets NSK Stipendiater utsedda

Norra Svealands Konståkningsförbunds stipendium delas ut till aktiva i distriktet. Syftet med stipendiet är att främja och stödja unga idrottsutövares utveckling genom bidrag för deltagande i träningsläger.

Årets stipendiater är:

Elin Gezelius, Orsa KK, 1500 kr
Elin ser helheten för sin utveckling såväl på kort som på lång sikt, och har en tydlig vision om vart hon ser sig själv i framtiden. Hon tar till vara på träningstillfällen och förstår vikten av träning även utanför isen. Detta har även visat på fina resultat under säsongen.

Moa Nilsson, Bollnäs KK, 1500 kr
Moa har utvecklats snabbt inom konståkningen vilket visar att hon är engagerad och målmedveten. Dessa egenskaper har också bidragit till att hon gjort fina framsteg under den gångna säsongen. Moa reflekterar över sin egen utveckling och vet vad hon behöver träna mera på för att fortsätta utvecklas. Hon tar dessutom initiativ till träning på egen hand.

Smilla Frangi, Strands IF K, 1500 kr
Smilla har visat stort engagemang och har även framtida planer för ytterligare satsning inom konståkningen. Smilla har planerat träningar och använt restid till läxor vilket visar eget ansvarstagande. Detta har lett till fortsatt utveckling och fina resultat.

Publicerad: 2020-05-23

Senast uppdaterad: 2023-09-10

Samarbetspartners

Sponsorer