Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Ny ansökningsomgång Idrottslyftet

Alla föreningar får i dagarna ett mail med information, riktlinjer och ansökningshandlingar för sista ansökningsomgången säsongen 2009-2010. Sista ansökningsdag är den 15 december 2009.

 

Malin Jarl, ny Projektledare för Idrottslyftet sedan två månader tillbaka, uppmanar alla Sveriges konståkningsföreningar:
 
- Ta chansen att förverkliga de där intressanta idéerna ni har i föreningen! Idéer hur ni kan locka fler barn och ungdomar att börja med konståkning eller hur ni kan få våra ungdomar att stanna kvar längre inom vår fantastiska idrott. Syftet med Idrottslyftet är ju just detta - att få fler att idrotta mer och längre.
 
- Har ni frågor är det bara att kontakta mig. Jag har inte någon praktisk erfarenhet av just Idrottslyftsprojekt, men däremot över 30 års erfarenhet inom konståkningsvärlden. Började som åkare på 80-talet, utbildade mig till tränare på 90-talet och har sedan dess arbetat både med bredd och elit, jobbat på kansli, varit ledamot i distriktsstyrelse och är numera även konståkningsförälder...
 
Med andra ord har Malin många olika perspektiv på konståkningen och hjälper er gärna med funderingar och frågor kring Idrottslyftet. Ni når henne enklast på malin.jarl@konstakning.rf.se.

Publicerad: 2009-11-16

Senast uppdaterad: 2014-09-13

Samarbetspartners

Sponsorer