Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Vårens utbildningar

Nu är det klart med alla datum för vårens centrala utbildningar. Utbudet består av Domarkurs Steg 2A, Instruktörskurs Steg 3B, Arrangörsutbildning samt ett flertal kurstillfällen för det nya Basictestsystemet.

 

Första kurstillfälle är Domarkurs Steg 2A den 16-18 april i Upplands Väby, Stockholm. Samtidigt genomförs Arrangörskurs, allmän inriktning den 17-18 april. Även den går i Upplands Väsby.

Sista anmälningsdag var den 30 mars 2010 för Domarkursen, för Arrangörskursen är det förlängt anmälningsdatum till 12 april 2010.

 

För att läsa mer om Domarkursen och hämta inbjudan/anmälningsblankett, klicka här. Länk till annan webbplats.

För att läsa mer om Arrangörskursen och hämta inbjudan/anmälningblankett, klicka här. Länk till annan webbplats.

Nästa tillfälle är den första utbildningen i Nya Basictestsystemet som går den 2 maj i Helsingborg. Ytterligare fem tillfällen på olika platser i Sverige erbjuds under maj månad. Klicka här för att läsa inbjudan och anmäla till vårens Basic-utbildningar. Länk till annan webbplats. Se vidare i Utbildningskalendern Länk till annan webbplats. för resterande datum och platser.

Sista anmälningsdag är den 15 april 2010.

Instruktörskurs Steg 3B går den 27-30 maj i Skara/Skövde. Inbjudan och anmälningsblankett hittar du här Länk till annan webbplats..

Sista anmälningdag är den 26 april 2010.

Publicerad: 2010-03-11

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Samarbetspartners

Sponsorer