Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Internationell tävling för UL åkare

Du som blivit uttagen till UL säsongen 2010/2011 har nu en unik möjlighet att delta på den internationella förbundstävlingen "Memorial of the First Soviet World Champion Sergey Volkov" i Moskva, Ryssland den 7-10 december 2010.

 

Om intresse finns är det möjligt för ungdomslyftsåkarna att på egen bekostnad delta på ungdomstävlingen under förutsättning att ansvarig tränare känner att en internationell tävling som denna ger dig som åkare en positiv och viktig erfarenhet inför din långsiktiga satsning att ta internationella medaljer.

Två tävlingsklasser finns; I) födda 2000 eller senare och II) födda 1998-1999. Båda klasserna tävlar med kort- och friåkningsprogram. För tävlingsregler, se annoncement som mailas till ansvarig tränare vid efterfrågan.

Intresseanmälan med namn och födelsedata görs till Linda Stenström på följande mailadress; linda.stenstrom@konstakning.rf.se senast måndag den 8 november.

Därefter ska klubben skicka in en komplett anmälan med all efterfrågad information till malin.jarl@konstakning.rf.se senast torsdag den 11 november.

Vid stort intresse rangordnas åkarna av Elitkommittén singel och par. Anmälningar som kommer in efter utsatt datum eller inte är kompletta kommer ej att behandlas.

För ev. frågor kontakta Linda Stenström tfn: 08- 699 64 38 eller mail: linda.stenstrom@konstakning.rf.se

 

Publicerad: 2010-11-02

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Samarbetspartners

Sponsorer