Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Bidrag att söka!

Ta chansen att utveckla både er förenings verksamhet och anläggningen ni verkar på! Både Svenska Konståknings- förbundet och Rikisdottsförbundet erbjuder två möjligheter att söka bidrag nu i november och december.

 

Bredd- och Utvecklingskommittén har beslutat att erbjuda de föreningar som vill starta upp nybörjarteam bidrag via Idrottslyftet – läs mer här  Länk till annan webbplats.och skicka in er ansökan via IdrottOnline

senast den 15 december 2010

.

Även Riksidrottsförbundet (RF) erbjuder möjlighet att söka bidrag just nu och då handlar det om anläggningsbidrag – läs mer här Länk till annan webbplats..

Sista ansökningsdag är den 30 november 2010.

Slutligen - ni vet väl att ni kan söka utbildningsbidrag via Idrottslyftet även för lokala/regionala utbildningar som arrangeras av konståkningsföreningar eller våra distrikt? Läs mer här. Länk till annan webbplats. 

Publicerad: 2010-11-09

Senast uppdaterad: 2014-09-13

Samarbetspartners

Sponsorer