Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Chans att få uppträda under Stockholm Ice!

Var med i Svenska Konståkningsförbundet och Stockholm Globe Arenas rikstävling ”Årets Show”. Det vinnande bidraget får visa upp sin show under konståkningsshowen Stockholm Ice den 2 april 2011 i Ericsson Globe – med världsstjärnorna på plats!

 

Genom att anmäla er klubb till ”Årets Show” har ni möjlighet att ta hem storvinsten som innebär att klubben får uppträda med en show under Stockholm Ice i vår – inför ett fullsatt Ericsson Globe.

Ni kan producera ett nytt, eller använda ett befintligt showprogram, på högst tre minuter. Ni får endast skicka in ett bidrag och showprogrammet måste ha minst fem och högst tio deltagare. 

Skicka in en film av showprogrammet senast den 31 januari 2011. En jury bestående av representanter från Svenska Konståkningsförbundet och Stockholm Globe Arenas utser en vinnare.

Genom att vara kreativa och skapa en show utöver det vanliga har ni möjlighet att vinna tävlingen och få den unika möjligheten att uppträda under Stockholm Ice. Dessutom får det vinnande bidraget två förberedande repetitioner med den legendariske showproducenten, regissören och designern Owe Sandström.

Så vänta inte, utan sätt genast igång och kreera en underhållande show. Det kan ta just din klubb hela vägen till Ericsson Globe och Stockholm Ice.

För mer information och utförligare tävlingsregler, gå in på:

www.stockholmice.se/tavling Länk till annan webbplats.

 

Publicerad: 2010-12-08

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Samarbetspartners

Sponsorer