Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Statistik över SM-medaljörer genom tiderna

Nu kan du på nytt läsa om våra SM-medaljörer genom tiderna på SKF:s hemsida. Förteckningen är precis uppdaterad med nya fakta som tillkommit. Som kuirosa kan nämnas att Herrarna har tävlat sedan 1895, Damerna sedan 1908, Paråkarna sedan 1912 och Isdansarna först från 1980.

 

För att se statistik över SM-medaljörer genom tiderna, klicka här Länk till annan webbplats..

Lennart Månsson, som har hjälpt förbundet med statistik under många år, har gjort ett gediget detektivarbete för att få resultatlistorna kompletta, men det är tyvärr många uppgifter som saknas. Finns det någon i vårt avlånga land som kan hjälpa till att fylla luckorna, tas den hjälpen tacksamt emot. Maila till figureskating@konstakning.rf.se eller ring kansliet på 08-699 60 00.

Publicerad: 2010-12-12

Senast uppdaterad: 2014-09-13

Samarbetspartners

Sponsorer