Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Vill du se SM medaljörerna igen?

Nu finns samtliga SM medaljörer att titta på igen. Du som missade tävlingarna eller för dig som vill se programmen igen har SVT play nu lagt ut guld-, silver- och bronsmedaljörernas friåkningsprogram på nätet.


SVT har lagt ut SM-medaljörernas hela friåkning på SVT play. Se svenska mästaren Kristoffer Berntssons Michael Jackson inspirerade friåkning och svenska mästarinnan Viktoria Helgessons härlig program fyllt med tripplar eller silvermedaljörerna Adrian Schultheiss trippel Axel och Joshi Helgessons trippel Lutz. Alexander Majorovs tolkning av Prins Igor eller Linnea Mellgrens trippel + trippel kombination

Klicka här för att komma till länken med alla programmen här. Länk till annan webbplats.

 

Foto: Marcus Andersson

Publicerad: 2010-12-20

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Samarbetspartners

Sponsorer