Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Team Together tog silver i Franska Valenciennes

Ungdomslaget Team Together från Kungsbacka KK var på eget initiativ i Frankrike och tävlade i Trophée des Hauts de France helgen den 19-20 mars. Efter poängrekord båda dagarna åkte ett gäng glada tjejer hem med en välförtjänt silvermedalj.


 


Det var ett taggat lag som var på plats och som såg fram emot säsongens höjdpunkt i form av den internationella teamtävlingen "Trophée des Hauts de France". På fredagen tränade de 4 timmar och alla förberedelser gick strålande. Lottningen gav laget startnummer 2 inför lördagens tävling, så först väntade då ett träningsåk vid kl 11.00. Själva tävlingsåket skedde först vid kl. 20.00.

 

Lagets hejarklack gjorde också de ett grymt jobb och enligt en säker källa så var de helt slut och rejält hesa efter lördagens tävling. Men hejarklacken laddade om för att få tillbaka sina röstresurser - för det behövdes för söndagens final i franska Valenciennes.

 

Och fantastiska Together gjorde det igen! Nytt poängrekord och målet att nå över 50 poäng infriades: 50,1 poäng, vilket räckte till en fantastisk andraplats och endast franska mästarna lyckades slå våra härliga tjejer.

Efter prisutdelningen väntade en välförtjänt segerbankett på en restaurang nere i stan. Hejaklacken tackar också för sig med spruckna röster och trötta armar :-).

 

Här hittar du information och resultat från tävlingen

Länk till annan webbplats.

.

Foto: Privat

Publicerad: 2011-03-23

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Samarbetspartners

Sponsorer