Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Pojksammandrag i Malmö 3-4 juni

På uppdrag av Bredd- och Utvecklingskommittén arrangerar Malmö KK med stöd från Idrottslyftet ett Pojksammandrag i Malmö den 3-4 juni 2011. Alla pojkar med lägst Basic 1 och Fri 1 är välkomna.


Sammandraget arrangeras av Malmö KK och det är Ladislav (Laco) Vince och Ela Magnusson som ordnar med allt praktiskt runt sammandraget. Deltagarna bor på ett närbeläget dagis och tränar i Kockums Ishall, endast 5 min med buss från Malmö Centralstation.

Tränare på isen under de två dagarna är Carolina Kostners tränare Michael Huht, Tyskland som tillsammans med Laco kommer att träna killarna och inspirera både dem och medföljande tränare inför den kommande säsongen! Även en duktig fystränare är knuten till sammandraget, så utrustning för fysträning ska tas med.

Avgiften är endast 500 kr/deltagare då Idrottslyftet går in och stöttar detta projekt (inga fler bidrag kan sökas från Idrottslyftet). All träning, boende och mat ingår. Resan står resp. deltagare för själv.

Anmäler till Pojksammandraget gör du här Länk till annan webbplats..

Sista anmälningsdag är den 15 maj 2011.

Stort tack till Malmö KK som arrangerar detta!

Publicerad: 2011-05-06

Senast uppdaterad: 2014-09-13

Samarbetspartners

Sponsorer