Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Tekniska problem med Idrottslyftapplikationen

För närvarande går det inte att använda Idrottslyftsapplikationen om man kör Explorer som webbläsare, däremot fungerar det om man använder Firefox. Pga detta tekniska problem förlängs tiden för återrapporteringen med en och en halv vecka.


Imorgon, tisdag den 31 maj är egentligen sista dag för att skicka in Återrapporterna för årets Idrottslyftsprojekt (År 4). Detta gäller både de projekt som skett i hemmaklubben under säsongen och där bidrag betalats ut i förväg samt de utbildnings- och lägerbidrag som söks och erhålls i efterhand.

Ny deadline är isället

fredag den 10 juni 2011

.

För frågor, vänligen kontakta Malin Jarl på förbundskansliet.

Publicerad: 2011-05-30

Senast uppdaterad: 2014-09-13

Samarbetspartners

Sponsorer