Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Kvadruppel Lutz framförd för första gången på tävling

ISU skriver idag på sin hemsida att Brandon Mroz (USA) för första gången har genomfört en kvadruppel Lutz på en tävling sanktionerad av ett förbund inom ISU. Hoppet framfördes den 16 september 2011 på Colorado Springs Invitational och tävlingen var sanktionerad av US Figure Skating.


Här kan du se hoppet med egna ögon!


Det finns flera som klarat kvadruppel Lutz om man kollar på Youtube, men Brandon Mroz (USA) är alltså den som går till historien genom att vara först med att ha klarat en ren kvadruppel Lutz på en tävling sanktionerad av ett förbund inom ISU.

Här kan du läsa ISU:s artikel. Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2011-10-26

Senast uppdaterad: 2014-09-13

Samarbetspartners

Sponsorer