Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Barn och ungdomar som kan åka skridskor söks till filminspelning

Killar 7-12 år & tjejer 10-12 år sökes till långfilmen ”Eskil och Trinidad”. Om du är intresserad - maila en ansökan med foton snarast till de som tillsätter rollerna!


Filmen handlar om Eskil som flyttar runt mellan kraftverken i Norrland med sin pappa Roger som lagar turbiner. Roger var en gång en jättebra ishockeymålvakt och det tycker han att Eskil också ska bli. Så Eskil har världens bästa målvaktsutrustning, men är världens sämsta målvakt. Eskil kommer till ett nytt ställe. Men just här träffar han två människor som ändrar allt! Mirja – hans nya klasskompis och Trinidad, en religiös byfåne som i smyg bygger en båt för att frakta sin församling till Västindien.

Sonet film producerar. Regi och manus Stephan Apelgren.

Det som söks är killar 7-12 år och tjejer 10-12 år till både roller och statistroller. Det förekommer en hel del skridskoåkning i filmen, både ishockey och konståkning. Det är därför jättebra om du kan åka skridskor, men det är ej ett krav.

Rollsättare är Maggie Widstrand, som rollsatt barn- och ungdomsfilmer i över 20 år. Hon har bl a rollsatt Tsatsiki, Barnen på Luna, Glasblåsarns barn, Patrik 1.5, I taket lyser stjärnorna, Tusen gånger starkare, Hotel Gyllene Knorren och Låt den rätte komma in. Maggie fick priset Gullspiran vid 2010 års Guldbaggegala.

Maila en ansökan

med foton

snarast till rollsattning2011@gmail.com. Skriv då namn, ålder, längd, hårfärg, ögonfärg, intressen, adress, telefonnummer, mobilnummer, mailadress och var du bor. Om du har möjlighet så bifoga gärna även en videopresentation. Du kan då berätta kort om dig själv. Skriv gärna ditt namn och ålder i ämnesraden i mailet.

De återkommer inom tre veckor efter att de har fått din ansökan om de vill träffa dig för en provfilmning. Tyvärr så har de inte möjlighet att höra av sig om du inte passar den här gången. Rollsättare Maggie Widstrand sparar alla ansökningar till kommande filmer.

Svenska Konståkningsförbudnet kan inte svara på några frågor om denna film och rolltillsättning.

Publicerad: 2012-01-19

Senast uppdaterad: 2014-09-13

Samarbetspartners

Sponsorer