Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Isdanspar sökes!

Åker du redan isdans eller är du intresserad av att börja med isdans? Förbundet gör nu en kartläggning över de isdanspar som finns och även över potentiella isdanspar som kan finnas runt om i Sverige, och vill därför komma i kontakt med alla som är aktiva inom disciplinen.


Ett av målen för Svenska Konståkningsförbundet är att ge så bra förutsättningar som möjligt för landets alla singelåkare och synkro-lag att vidareutvecklas, men även att utveckla de två övriga discipliner som finns inom konståkningen; Isdans och Paråkning.

Därför vill vi i ett första steg nu ta reda på vilka isdanspar som finns i landet. Vänligen maila namn och kontaktuppgifter till figureskating@konstakning.rf.se om du, eller någon du känner, tränar och åker isdans.

Publicerad: 2012-11-20

Senast uppdaterad: 2014-09-13

Samarbetspartners

Sponsorer