Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Konståkningstjejer sökes till roller i långfilm!

Produktionsbolaget Story söker nu huvudrollerna till sin kommande långfilm. Regissör är Sanna Lenken, som tidigare regisserat ungdomsserien Dubbelliv för SVT och nu senast kortfilmen Äta lunch som tävlat på prestigefyllda Berlin Filmfestival och Tribeca. Produktionsbolaget Story står bakom uppmärksammade filmer som At night I fly, The Blackpower Mixtape och Belville Baby.


Story i Stockholm letar efter konståkningstjejer i åldrarna 10-19 år för de två huvudrollerna. Filmen handlar om systrarna Stella (ca 12 år) och Rebecka (ca 16 år) som båda åker konståkning. Vi får följa dem genom den känsliga tonårstiden och deras väg mot vuxenvärlen.

Story söker dig som åker konståkning och är mellan 10 och 19 år gammal. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet från film eller teater. Du behöver heller heller vara perfekt i din konståkning utan alla, oavsett hur mycket erfarenhet av konståkning eller teater du har, är välkomna att komma och provfilma.

Är du intresserad att provspela för en roll? Maila dina kontaktuppgifter och gärna en liten kort presentation av dig själv, som du t.ex. spelar in med din mobiltelefon till: casting@story.se Öppnas i nytt fönster.

Provfilmning pågår löpande under en period, men de ser helst att ni anmäler intresse före den 18:e april.

Publicerad: 2013-04-10

Senast uppdaterad: 2014-09-13

Samarbetspartners

Sponsorer