Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

SM i Synkroniserad konståkning i helgen

I helgen ska Sveriges bästa lag i synkroniserad konståkning koras när SM hålls på Tjörn. Totalt 16 lag deltar i de olika SM- och RM-klasserna, däribland flerfaldiga världsmästarna från Landvetter, Team Surprise. Tjörns ishall, 28 februari–1 mars.

I helgen ska Sveriges bästa lag i synkroniserad konståkning koras när SM hålls på Tjörn. Totalt 16 lag deltar i de olika SM- och RM-klasserna, däribland flerfaldiga världsmästarna från Landvetter, Team Surprise. Tjörns ishall, 28 februari–1 mars.

 

Läs mer om tävlingarna och ta del av alla matnyttiga länkar från livestream till resultat här: http://skatesweden.se/sv/sm-i-synkroniserad-konstakning-pa-tjorn-i-helgen/ Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2015-02-27

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Samarbetspartners

Sponsorer