Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Succé när världstränare höll träningshelg med Klubbkampens vinnare

Förra helgen besökte den världskända konståkningstränaren Maurizio Margaglio Sverige och Sollentuna ishall, för en träningshelg tillsammans med 1:a-, 2:a och 3:e-pristagarna i Klubbkampen.

– Det har varit en fantastisk helg med Maurizio för både åkare och tränare! Vi har levt som i en bubbla där glädje har genomsyrat hela ishallen. Träningens fokus låg på knäarbete, skär och uttryck samt improvisation, vilket är jätteviktigt om man ska framföra ett bra tävlingsprogram, säger Jessica von Rosén, huvudtränare i Klubbkampens förstapristagare KK Sollentuna.

Läs fler reaktionerna från träningshelgen med den världskända italienska tränaren på samt se bilderna www.skatesweden.se, klicka här för att komma till nyheten. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2015-09-04

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Samarbetspartners

Sponsorer