Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Viktig information: Underhåll av hemsida 7–8 juni

Svenska konståkningsförbundets hemsida kommer inte vara tillgänglig från kl 12:00 7 juni till kl 12:00 den 8 juni på grund av uppdateringsarbete i verksamhetssystemet IdrottOnline. Detta gäller även för samtliga distrikts hemsidor samt de föreningar som har sin hemsida i IdrottOnline.

IdrottOnline är svensk idrotts gemensamma verksamhetssystem och utgör basen för all kommunikation och administration mellan medlem, förening och förbund. IdrottOnline introducerades 2007 och verksamhetssystemet är idag världens största EpiServer lösning. 7-8 juni görs en stor versionsuppdatering av systemet, vilket bland annat kommer innebära en ny version av 

hemsidesediteringsverktyget och en förbättrad hantering av hemsidorna i mobiler och surfplattor, både för editering och för besökare.

Under uppdateringsarbetet kommer samtliga IdrottOnline-sidor vara stängda. Detta innebär att www.svenskkonstakning.se inte kommer vara tillgänglig från lunch den 7 juni till lunch den 8 juni. Vi beklagar eventuella problem detta kan medföra och hoppas på er förståelse för att eventuella störningarna kan förekomma på hemsidan resten av veckan.

För mer information om IdrottOnline och uppgraderingsarbetet besök www.idrottonline.se Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2016-06-06

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Samarbetspartners

Sponsorer