Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Nominera en kandidat till Kompassrosen!

Känner du någon som gör skillnad? En ledare mellan 20-25 år som lyfter andra och samhället runt omkring sig genom sitt mod, omtanke och handlingskraft? Då kan du nominera din kandidat till Kompassrosen, Konungens Stiftelse Ungt Ledarskap.

Nominering

Konung Carl XVI Gustafs Insamlingsstiftelse Ungt Ledarskap har instiftat stipendiet Kompassrosen. Detta stipendium syftar till att uppmärksamma föredömliga insatser och uppmuntra unga människor i Sverige att utveckla gott ledarskap genom fortsatt utbildning i värdebaserat ledarskap.

Stipendiet Kompassrosen ska gå till unga människor som, oberoende av formell titel, i handling visat att de tagit ett ansvar och visat ett engagemang utöver det vanliga och som kan visa att stipendiet kan hjälpa dem till fortsatt utveckling i gott ledarskap. De ska således både ha levt upp till andemeningen i de kriterier stipendiekommittén fastställt och ha en tydlig plan för stipendiets användande för utbildning i värdebaserat ledarskap.

 

Här nominerar du en ledare mellan 20-25 år som är modig, omtänksam och handlingskraftig! Länk till annan webbplats.

Nomineringen är öppen till och med den 31 januari!

 

Läs mer om Stiftelsen Ungt Ledarskap Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2017-01-10

Senast uppdaterad: 2017-01-10

Samarbetspartners

Sponsorer