Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Centrala utbildningar för tränare

Säsongen börjar lida mot sitt slut och vi vill passa på att påminna om vilka tränarutbildningar vi planerar att genomföra. Närmast genomförs instruktörskurs steg 4B i Tibro den 20-23 april, sista anmälningsdag imorgon fredag den 17 mars.

Därefter följer: 

  • Instruktörsutbildning steg 3A – hösten 2017, datum & plats kommer inom kort.

    Observera att domarkurs steg 1 är obligatorisk före deltagande i steg 3A (i enlighet med utbildningsplanen).  Den 1-2 april arrangeras (säsongen sista) domarkurs steg 1, sista anmälan 23 mars. Anmälan och mer info – klicka här!
    Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
    Planerar man att delta i instruktörskurs steg 3A i höst och inte har gått domarkurs steg 1 är detta sista chansen.

  • Seminarier för tränare inom synkroniserad konståkning – i samband med utbildningsveckan v. 35, Stockholm
    Mer info om detta kommer inom kort.

I övrigt vill vi uppmuntra alla föreningar att nyttja SISU Idrottsutbildarnas lokala kursutbud. Det är också möjligt att kontakta sin SISU-konsulent för att skapa utbildningar/seminarier anpassade för just er förening/SDF:s behov, exempelvis inom skadeförebyggande träning, tejpning, värdegrundsarbeten, ledarskap osv. Saknar ni kontaktuppgifter till er konsulent? Hör av er till Caroline Andersson  Öppnas i nytt fönster.så hjälper hon er vidare.

Uppförandekodens arbetshäften hittar ni här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Publicerad: 2017-03-16

Senast uppdaterad: 2017-03-16

Samarbetspartners

Sponsorer