Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Leon Lurje Throphy

Det blev en fantastisk synkrohelg i Frölundaborg när Leon Lurje Trophy gick av stapeln! Så många svenska lag som samlades och inspirerande besök från internationella lag. Det blev mycket skratt, svett och tårar, men allra mest glädje.

En fantastiskt bra arrangerad tävling med många engagerade funktionärer. 

För svensk synkro blev helgen inte bara en lyckad tävling utan en inspirerande mötesplats.  Hela 13 svenska lag ställde upp i Leon Lurje Trophy, 6 st lag i ungdomsklassen, 4 st i juniorklassen och 3 st i seniorklassen. 

Efter att ungdomslagen tävlat sin andra dag (friåkningsprogrammet 2 ggr) så slutade Team Seaflowers på en 4:e plats med endast 1 poäng till en pallplats. 

I Juniorklassen presterade lagen bra under kortprogrammet. Team Spirit hade dock en del missar men tog hem det rejält under frikåkningen och lyfte sig från en 9:e plats i korta till en 6:e plats totalt sett. 

Team Surprise tog hem ett silver efter ett vackert friåkningsprogram men som innehöll några mindre missar såsom två fall. 

Här hittar ni tävlingsresultaten. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2018-01-30

Senast uppdaterad: 2018-01-30

Samarbetspartners

Sponsorer