Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Synkroseminarium för tränare och tekniska funktionärer den 5-6 april

I samband med VM i synkroniserad konståkning har vi glädjen att bjuda in synkrotränare och tekniska funktionärer den 5-6 april till ett spännande seminarium med ett fullspäckat program!

Innehåll:

  • Föreläsning med Mirjami Penttinen (FIN)
  • Föreläsning med Andrea Gilardi (ITA)
  • Föreläsning med Göran Kenttä (SWE)
  • Studera officiell träning
  • Erfarenhetsutbyte & diskussion

 

Mirjami Penttinen
Huvudtränare i Helsingfors Skridskoklubb där hon tränar lag på flera nivåer bla Team Unique, Team Mystique och Team Dynamique. Mirjami ingår i ett stort tränarteam bestående av så väl mentala coacher som koreografer och fystränare. Hennes motto är att team work leder till framgång så länge det finns en bra ledare.

Andrea Gilardi
Andrea är i grunden isdansare och den första tränaren att introducera synkro i Italien. År 1992 startade han Italiens första team, Team Hot Shivers. Sedan 1996 har hans team representerat Italien i så väl JVM som VM.

Göran Kenttä
Fil.dr. i psykologi. Forskar och undervisar vid GIH, Stockholm, inom idrottspsykologi med huvudsaklig inriktning på träningsprocessen ur ett stress- och återhämtningsperspektiv. Göran är engagerad både nationellt och internationellt i flertal idrottspsykologiska utvecklingsarbeten. Dessutom kompetensansvarig för det idrottspsykologiska ämnesområdet inom Riksidrottsförbundet.

 

Deltagaravgift
3 000 kr, utbildningsbidrag om 75% av kursavgiften kan sökas via Idrottslyftet.

Observera att ingen logi eller biljetter till tävlingen ingår i seminarieavgiften. Vi kommer att avsluta i god tid så att alla i lugn och ro hinner gå över till Globen lagom till tävlingen börjar.

Anmälan
Sista anmälninsdag är den 12 mars.
Mer information och anmälan hittar du här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Varmt välkommen med din anmälan!

Publicerad: 2018-02-28

Senast uppdaterad: 2018-02-28

Samarbetspartners

Sponsorer