Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

En hälsning från tekniska funktionärerna på västkusten

Att vara teknisk funktionär innebär att vara en del av en gemenskap med stark sammanhållning och mycket glädje. Här kommer en hälsning från västkustens tekniska funktionärers After Skate som ägde rum i helgen.

När tävlingssäsongen är slut ses västkustens tekniska funktionärer på After Skate.  Traditionen startade för fyra år sedan och dagen kan innehålla allt mellan himmel och jord. 
- Bland annat har vi spelat boule och dansat salsa, gissat vilken låt vår kollega skulle åka till när hen börjar sin karriär igen, femkamp, räkskiva och givetvis god mat och en massa skratt, berättar Amanda Azzopardi (Nationell Mästerskapsskiljedomare och Nationell Mästerskaps-TC).


Årets After Skate som gick av stapeln i Göteborg i lördags innehöll frukost och bio med Sonja filmen i Göteborg.  Domarna fick dessutom designa sin dröm-konståkningsklänning med glitter och fjädrar.  Dagen avslutades med ett musik-quiz där domarna fick para ihop sex världselitåkare, par eller team med en låt.- Lite konståkning, mycket glitter och många skratt, är Amandas summering av årets After Skate.

 

Stort tack, Amanda med kollegor, för er hälsning från After Skate!

Foto: Privat

Publicerad: 2019-05-20

Senast uppdaterad: 2019-05-20

Samarbetspartners

Sponsorer