Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Vill du tävla på en internationell ISU tävling (singel) på egen bekostnad under våren 2020?

Svenska Konståkningsförbundet öppnar upp för elitserieåkare (singel) att delta på två internationella ISU tävlingar under våren. Åkaren representerar Sverige och Svenska Konståkningsförbundet.

Följande två internationella ISU tävlingar är aktuella: 
• Tallink Hostels Cup i Tallinn, EST den 13-16 feb 2020
• Coupe du Printemps i Luxembourg, LUX den 13-15 mar 2020

En intresseanmälan (namn, födelsedata och tävlingsklass) ska vara Linda Angelsiöö tillhanda senast den 5 januari 2020. Därefter skickas besked om uttagning, inbjudan och information om anmälan ut. Vid ett större intresse än tillgängliga platser så görs uttagning av Internationella kommittén. Anmälan till ovanstående tävlingar görs av förbundskansliet. Det är inte möjligt att delta på annan internationell ISU tävling på egen bekostnad än ovanstående.

Poängkriterierna för att få delta på internationella ISU tävlingar ska vara uppnådda för att få skicka in en intresseanmälan. Här kan du  läsa mer om internationella tävlingar på egen bekostnad och poängkriterier. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

För intresseanmälan och frågor kring internationella ISU tävlingar på egen bekostnad, kontakta Sportchefsassistent Linda Angelsiöö på linda.angelsioo@skatesweden.se

Publicerad: 2019-12-03

Senast uppdaterad: 2019-12-03

Samarbetspartners

Sponsorer