Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Nominera till Städa Sveriges ledarstipendium

Idrottens miljöorganisation, Städa Sverige, uppmärksammar årligen idrottsledare som med sitt engagemang inom Städa Sveriges verksamhetsområden svarat för betydande insatser. Nu är nomineringen öppen för 2019 års ledarstipendium.

"I Städa Sveriges verksamhet verkar årligen 1 000-tals ledare när miljöprojekt skall planeras, utföras och rapporteras. Ideellt arbetande ledare verkar ofta i det tysta och den enskilda insatsen är av mycket stort värde för den lokala föreningen. Utan dessa ledare stannar idrottssverige. Ledare i Städa Sveriges värld bidrar inte bara till finansieringen av laget eller föreningens verksamhet utan också till att konkreta viktiga insatser görs för att förbättra närmiljön i områden där föreningen utöver sin idrott. "

Städa Sverige uppmärksammar just dessa ledare och instiftade 2015 ett årligt stipendium på 10 000 kr som tillfaller en ledare som:

-svarat för betydande insatser inom Städa Sveriges verksamhetsområden,
-tagit stort ansvar i en lokal förening,
-visat intresse för att också stötta andra föreningar eller förbund.

Svenska Konståkningsförbundet är ett av 43 medlemsförbund i Städa Sverige, och våra föreningar kan därför nominera idrottsledare till Städa Sveriges ledarstipendium. Har er förening deltagit i något av Städa Sveriges projekt? Har ni en ledare som uppfyller kvalifikationerna ovan? Skicka er nominering mats.wesslen@stadasverige.se senast den 27 februari 2020. 

För mer information om Städa Sverige: www.stadasverige.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

För mer information om Städa Sveriges ledarstipendium och nomineringsprocessen: Städa Sveriges ledarstipendium Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2020-01-13

Senast uppdaterad: 2020-01-13

Samarbetspartners

Sponsorer