Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Samlad information om coronaviruset

Vi får in många frågor kring förbundets rekommendationer för träning, tävling och resor med hänvisning till Coronavirusets spridning. Nu finns en informationssida om coronaviruset på vår hemsida.

På förbundets startsida finns en bildlänk som tar er vidare till vår informationssida Länk till annan webbplats. där vi löpande uppdaterar information om coronaviruset och hur det påverkar vår verksamhet.  Här finner ni Svenska Konståkningsförbundets riktlinjer och rekommendationer för  träning och tävling samt länkar till officiella informationskanaler.

Svenska Konståkningsförbundet är inte sakkunniga och agerar inte myndighet. Vi följer regeringsbeslut och myndigheters rekommendationer, men betonar att varje individ har egen rätt att avstå från mötesplats/tävling även om aktiviteten genomförs. Regionalt måste föreningar även ta hänsyn till kommunala beslut och anläggningars policy.

Svenska Konståkningsförbundet har intagit en ledningsberedskap med styrelse och GS tillsammans med kommunikatörer. Vi följer den dagliga rapporteringen kring myndigheters rekommendationer och beslut. All information som ges är alltså dagsfärsk i förhållande till vad som gäller just nu.

För aktuell information -  håller er uppdaterade på myndigheters informationskanaler för nationella och internationella riktlinjer och på Svenska Konståkningsförbundet hemsida för riktlinjer som rör vår verksamhet.

Publicerad: 2020-03-14

Senast uppdaterad: 2020-03-14

Samarbetspartners

Sponsorer