Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Varje åkare har sin egen resa och sin egen väg

Arbetet med förbundsutvecklingsplanen är under slutförande och en sammanfattning av denna presenterades på förbundsdialogerna av Scott Rachuk, sportchef.

Information och dialog kring bland annat Förbundsutvecklingsplanen stod på agendan för Svenska konståkningsförbundets digitala Förbundsdialoger 8-17 juni. Scott Rachuk, sportchef, presenterade en sammanfattning av Förbundsutvecklingsplanen och berättade om vägen framåt och möjligheten att delta i arbetet i en referensgrupp. Deltagarna kunde kommentera och ställa frågor under presentationen via en chattfunktion.

- Varje åkare har sin egen resa och sin egen väg. För oss som förbund är det viktigt att föreningarna stöttar de resorna på individnivå, säger Scott Rachuk, sportchef på Svenska Konståkningsförbundet.

 


Vill du delta i referensgruppen för Förbundsutvecklingsplanen? Vi söker fortfarande deltagare och gärna dig som är aktiv åkare! Intresseanmälan till referensgruppen hittar du här. Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2020-06-25

Senast uppdaterad: 2020-06-25

Samarbetspartners

Sponsorer