Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Tagga och flagga med Skatesweden idag på digitala Prideparaden

Konståkning är en idrott för alla. Därför bjuder Svenska Konståkningsförbundet nu in alla våra distrikt, föreningar och medlemmar att liksom förra året gå tillsammans med oss i årets Pridetåg, fast i år blir det digitalt!

Idag, 1/8, anordnas Prideparaden (digitalt) – en färgsprakande manifestation för alla människors lika värde, en värdegrund helt i linje med svensk konståkning och svensk idrott. Var med och visa att din förening bidrar till en inkluderande idrott och står upp för svensk idrotts gemensamma värdegrund.

Hur? Tagga och Flagga --> Lägg upp er bästa Pridebild idag mellan 12:00 och 14:00 och tagga

#

idrottenipride2020

Länk till annan webbplats. och

#

skatesweden

Länk till annan webbplats.
.

Här finns mer info om den digitala paraden: https://facebook.com/events/s/digital-stockholm-pride-parade/700859170485447/?ti=icl Länk till annan webbplats.

Här finns mer info om vad idrotten gör - och vad du kan göra - för en öppnare och mer välkomnande idrott för alla. https://www.rf.se/…/enidrottsrorelseforallamothomo-bi-ochtr… Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Glädje, glöd och gemenskap!

Publicerad: 2020-08-01

Senast uppdaterad: 2020-08-01

Samarbetspartners

Sponsorer