Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Webbinarium för tränare om tävlingsregler säsongen 2020/2021

Välkommen alla tränare på regelgenomgång för säsongen 2020/2021 - ett informationstillfälle med möjlighet att få ta del av nyheterna för säsongen 2020/2021 samt få svar på era frågor gällande tävlingsregler.

Lördagen 22 augusti arrangerar Svenska Konståkningsförbundet ett digitalt informationstillfälle för tränare.  Emilie Billow, Anna Burvall och Filip Stiller Borowicz håller en regelgenomgång för säsongen 2020/2021 och kommer svara på frågor gällande tävlingsregler. Informationstillfället kommer att genomföras som ett utbildningswebbinarium. Deltagarna kopplar upp sig enskilt via sina egna digitala hjälpmedel som dator, surfplatta eller dyl. Precis som vid ett fysiskt möte kommer möjlighet till att ställa frågor samt utbyta erfarenheter med andra deltagare att finnas.

När: Lördagen den 22 augusti kl 16.30-18.00. Tiden är preliminär och eventuell förändring kommer att meddelas efter anmälningstidens utgång.

Kostnad: Avgiften är 200 kr. Kursavgiften faktureras föreningen

Anmälan:  Din anmälan vill vi ha senast den 16 augusti. Anmälan är bindande och görs via denna länk: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1409070 Länk till annan webbplats.

 

För mer information: info@skatesweden.se

Publicerad: 2020-08-13

Senast uppdaterad: 2020-08-13

Samarbetspartners

Sponsorer