Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Förbundsmöte 2020

Covid-19 fortsätter påverka svensk konståknings verksamhet. Förbundsmötet 2020 genomförs digitalt och Convention flyttas fram.

Svenska Konståkningsförbundets högsta beslutande organ, förbundsmötet, kommer att genomföras digitalt lördag den 26 september kl 10-14:30. Förbundsmötet arrangeras via den digitala mötesplattform EasyMeet som flera andra idrottsförbund använt sig av för att kunna genomföra rättssäkra årsmöten digitalt.  Convention, som traditionsenligt brukar genomföras i anslutning till årsmötet, skjuts upp på framtiden och antar antagligen också en annan form detta speciella år.

Anmälan till Förbundsmötet av ombud/åhörare sker via denna länk  Länk till annan webbplats.senast söndagen den 20 september.

I samband med anmälan av ombud måste påskriven fullmakt Länk till annan webbplats. skickas in  till info@skatesweden.se som bekräftar ombudets rösträtt för föreningen/distriktet. 

Alla handlingar och information till förbundsmötet 2020 återfinns här. Länk till annan webbplats.

Mötet genomförs i EasyMeet där all föredragning och omröstning kommer att ske. Anmälda ombud/åhörare kommer att få en länk med tillträde till mötet någon dag innan den 26 september. Respektive ombud måste delta från "egen dator" för att kunna delta i omröstningar. Flera ombud kan alltså inte delta från samma dator, däremot kan flera ombud samlas i samma rum under mötets gång, under förutsättning att var och en är uppkopplade från "egen dator".

- Din delaktighet och ditt engagemang är viktigt på förbundsmötet, Konståkningsförbundets högsta beslutande organ. Vi har flera viktiga områden att diskutera och samlas kring. Vi ser förstås särskilt fram emot att tillsammans få behandla vår nya verksamhetsinriktning med Förbundsutvecklings- och handlingsplaner som sträcker sig fram till 2026 med vår långsiktiga strategi, säger Katarina Henriksson, ordförande i Svenska Konståkningsförbundet

Varmt välkommen till förbundsmötet 2020!

Publicerad: 2020-09-08

Senast uppdaterad: 2020-09-08

Samarbetspartners

Sponsorer