Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Anna Burvall - Ny interim sportchef

På måndag börjar Anna Burvall som interim sportchef på Svenska Konståkningsförbundet. Anna Burvall har lång och gedigen erfarenhet inom konståkning. Hon efterträder Scott Rachuk som flyttar tillbaka till Kanada.

- Jag är glad att Anna Burvall kunde starta med så kort varsel. Med sin erfarenhet från många olika nivåer inom konståkning är jag övertygad att hon direkt kommer att kunna bidra till utveckling och fylla en viktig lucka under denna säsong, säger Bertil Ahlqvist, förbundschef.

Anna Burvall har själv varit aktiv åkare fram till 2004 och utbildade sig därefter till Teknisk specialist (TS). Hon har lång erfarenhet som TS på både nationell och internationell nivå med två Junior-VM och EM 2015 på meritlistan. Anna är ledamot i Tekniska kommittén sen 2007 och har sedan nyligen tagit plats i den Internationella Kommittén. Uppdrag som ledamot i kommittéerna kommer vara vilande under tiden som sportchef.

- Jag tycker att det ska bli väldigt spännande och ser mycket fram emot att jobba för svensk konståkning, säger Anna Burvall.

Publicerad: 2020-11-27

Senast uppdaterad: 2020-11-27

Samarbetspartners

Sponsorer