Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Dubbla tävlingar för Team Sweden i helgen

Flera personliga rekord för våra landslagsåkare i helgens internationella tävlingar. Emelie Ling och Andreas Nordebäck tävlade i JGP Linz i Österrike. I Finlandia Trophy tävlade Josefin Taljegård och Nikolaj Majorov.

Emelie Ling gjorde internationell säsongsdebut i JGP-tävlingen i Linz, Österrike. Efter personligt rekord i friåkning och totalpoäng slutade Emelie på en 15:e plats. Andreas Nordebäck gjorde sin andra JGP-start denna säsong och slog personligt rekord i både friåkning och totalpoäng vilket räckte till en 5:e plats.

I Esbo, Finland, avgjordes Finlandia Trophy som är en av tio Challenger-tävlingar denna säsong. Nikolaj Majorov kom på 17:e plats och Josefin Taljegård på 13:e plats. Herrklassen vanns av amerikanen Jason Brown och damklassen av ryska Kamila Valieva.

Publicerad: 2021-10-11

Senast uppdaterad: 2021-10-11

Samarbetspartners

Sponsorer