Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Ny kansliorganisation på plats

Svenska Konståkningsförbundet har nu en ny organisation på kansliet i Stockholm. Arbetet leds av Ulrika Molin som är tillförordnad förbundschef. Ulrika Molin har tidigare varit projektledare för VM i konståkning.

Förutom förbundschefen består kansliet av fem personer. Camilla Fredman, tävlingsansvarig, Anna Burwall, sportchef, Anna L Sundkvist är ansvarig för utveckling och utbildning och Nina Bergman fungerar som ett administrativt stöd. Utöver dessa personer har Anna Tjernström ett projektuppdrag som sträcker sig fram till och med april 2022. Anna Tjernström arbetar med att stödja olika delar av förbundets verksamhet, men främst tävlingsverksamheten.

Just nu pågår också arbetet med att rekrytera en ny förbundschef. Annonsen hittar du här. Länk till annan webbplats.

Här hittar du kontaktuppgifter till förbundskansliets personal. Länk till annan webbplats.

 

Publicerad: 2021-10-28

Senast uppdaterad: 2021-10-28

Samarbetspartners

Sponsorer