Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Silver och brons i NRW Trophy

I helgen arrangerades tävlingen NRW Trophy i Dortmund, Tyskland, och resultatet blev säsongens första svenska medaljer på internationell tävling. Nikolaj Majorov tog silver i herrklassen och i damklassen tog Josefin Taljegård brons.

- Det är roligt att se våra svenska åkare på prispallen på internationella tävlingar! Varken Josefin eller Nikolaj fick dock till någon riktig fullträff i NRW Trophy men resultatet visar att de är konkurrenskraftiga på internationella tävlingar även med misstag i programmen. Det tar vi med oss och jobbar vidare på de delar som inte riktigt fungerade denna tävling, säger Anna Burwall, sportchef Svenska Konståkningsförbundet.

Nästa tävling för Josefin Taljegård blir Tallinn Trophy 17-18 november där, förutom Josefin, stora delar av landslaget kommer att delta. Nikolaj Majorovs nästa tävling blir i Warszawa 18-19 november.

Publicerad: 2021-11-09

Senast uppdaterad: 2021-11-09

Samarbetspartners

Sponsorer