Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Nu står det klart vilka som tävlar i Elitserien och Morgondagarserien 2021/2022

Efter nio kvalificeringstävlingar och ett uppsamlingskval står det nu klart vilka åkare som kvalificerat sig till Elit- och Morgondagarserien 2021/2022.

Då merparten av föregående säsongs tävlingar ställdes in fanns inför denna säsong inte tillräckligt med resultatunderlag att basera kvalificering till Elitserien och Morgondagarserien 2021/2022 på. I stället har kvalificering pågått under hösten där åkare som vill tävla i Elitserien eller Morgondagarserien deltagit. Efter nio kvalificeringstävlingar för samtliga distrikt och ett uppsamlingskval, står det nu klart vilka åkare som kvalificerat sig till Elit- och Morgondagarserien denna säsong.

- Bra kämpat av alla åkare, tränare, arrangörer och tekniska funktionärer att ta sig igenom den här tuffa kvalificeringsperioden i återstarten efter pandemin! Det har inte varit optimalt för åkarna och för de som hade en dålig dag just under kvalificeringen blir det att ta sikte mot A-tävlingar och nästa säsong, som förhoppningsvis bjuder på betydligt gynnsammare förhållanden. Det är ändå med stor tacksamhet som vi nu ser fram emot att kunna genomföra Elitserien och Morgondagarserien i kortformat och med premiär i Luleå 11-12 december.,säger Camilla Fredman, tävlingsansvarig Svenska Konståkningsförbundet.

Här hittar du kvalificeringstabellerna för Elit- och morgondagarserien 2021/2022. Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2021-11-16

Senast uppdaterad: 2021-11-16

Samarbetspartners

Sponsorer