Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Föreningar - Glöm inte att ansöka om återstartsstöd

Återstartsstödet ger föreningar möjlighet att söka bidrag till aktiviteter med syfte att attrahera, återrekrytera och behålla medlemmar efter pandemin. Ansökan om återstartsstöd görs i IdrottOnline senast den 1 december.

Alla föreningar anslutna till Svenska Konståkningsförbundet kan ansöka om återstartsstöd för aktviteter med syfte att rekrytera, återrekrytera och behålla medlemmar. Stödet ska gå till aktiviteter som sätts in i syfte att återstarta efter pandemin och kan sökas retroaktivt för aktiviteter från 1 september 2021.

Ansökan och återrapport görs i applikationen för Idrottsmedel i IdrottOnline. Välj potten ”Återstartsstöd IF 2021/2022” för ansökan. Senast 1 december 2021 ska ansökan vara inskickad.

Mer information. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2021-11-22

Senast uppdaterad: 2021-11-22

Samarbetspartners

Sponsorer