Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Digital sponsringsutbildning för föreningar - nu har anmälan öppnat

Svenska Konståkningsförbundet i samarbete med Rättighetsbyrån bjuder in till en digital utbildningsserie i tre steg för att hjälpa föreningar att bli starkare på sin regionala och lokala marknad kring sponsring.

Företaget Rättighetsbyrån är partner till förbundet när det gäller rättigheter och sponsring. Från slutet februari till början maj 2022 kommer de att hålla en utbildningsserie i tre steg om sponsring för alla föreningar. Utbildningen sker digitalt och är kostnadsfri för föreningar anslutna till Svenska Konståkningsförbundet.

- Under utbildningen kommer vi att gå igenom grunderna för vad sponsring är idag och hur varje förening kan paketera sin sponsring, tex. hur man tar fram ett bra och säljande erbjudande. Vi är konkreta så att föreningen i stort sett kan börja jobba direkt efter utbildningen. Utbildningen vänder sig till den som jobbar med marknadsföring, kommunikation eller sponsring på föreningen. Men det kan också vara enskilda åkare på en högre nivå som deltar. Vi rekommenderar att det är flera som går från varje förening, säger Åsa Karlsson, seniorkonsult på Rättighetsbyrån.

Utbildningen har utformats utifrån svensk konståknings utmaningar och framförallt med utgångspunkt från den föreningsenkät om sponsring som skickats ut till alla föreningar. Här har föreningarna fått svara på frågor om hur de arbetar med sponsring men också om de har några önskemål om vad man önskar hjälp kring.

Varje utbildningssteg kommer att hållas vid två olika tillfällen så att så många som möjligt kan delta.


Anmälan

Anmälan sker via länkarna nedan. Välj ett av tillfällena under respektive steg. Utbildningen är utformad så att stegen bygger på varandra. För att få med sig en komplett verktygslåda är det viktigt att vara med vid samtliga steg(det är dock inte ett krav).

Steg 1 - Modern sponsring (Motiv till sponsring och sponsringens mekanismer)


Steg 2 - Erbjudande och paketering (Hållbarhet och digitalisering som viktiga komponenter)


Steg 3 - Modell för sponsringserbjudande Svensk Konståkning (Att få företag intresserade)

 

Frågor om utbildningen? Kontakta Anna L Sundkvist på anna.l.sundkvist@skatesweden.se

Publicerad: 2022-02-02

Senast uppdaterad: 2022-02-02

Samarbetspartners

Sponsorer