Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Var med och påverka svensk konståknings framtid – anmäl dig till Förbundsforum 14 maj

14 maj samlas svensk konståkning på Arlanda för Förbundsforum, en förberedande mötesplats för höstens Förbundsmöte. Ta chansen att påverka svensk konståknings framtid och vägen mot Strategi2026.

- Det är otroligt viktigt att vi gemensamt samlas kring viktiga strategiska frågor och hittar en samsyn i vårt arbete i riktning mot Strategi 2026. Hur ska svensk konståkning gemensamt utvecklas för att uppnå de uppsatta målen? Vilka steg behöver vi ta och när? Detta kommer ligga fokus när vi samlas för Förbundsforum den 14 maj, säger Linda Neffler, förbundschef Svenska Konståkningsförbundet

Förbundsforum infördes inför Förbundsmötet 2020 och syftet med mötesplatsen är att lyfta viktiga strategiska frågor, öppna upp för diskussion och bereda ärenden inför Förbundsmötet.

Förbundsforum 2022 genomförs på Arlanda den 14 maj och riktar sig till föreningar, SDF, kommittéer, landslagstränare och valberedning. Förbundsstyrelsen och förbundskansliet deltar också.

- I allt förändringsarbete är delaktighet och förankring viktigt och det är i dialogen som vi kan hitta en samsyn. Vi vet också att det finns mycket kunskap och värdefull erfarenhet hos våra medlemmar. Därför är dessa mötesplatser viktiga i arbetet framåt och det är en möjlighet för våra medlemmar att vara med och forma svensk konståknings väg framåt.

 

Har du inte anmält dig än? Det finns fortfarande möjlighet att anmäla sig till Förbundsforum, både fysiskt och digitalt. Förbundsforum 2022 är dock främst anpassat för deltagande på plats och det digitala deltagandet kan därför vara av begränsad karaktär och ljudkvaliteten kan variera under dagen.

 

När?                 Lördag 14 maj, kl 10.00-18.00

Var?                 Clarion Hotel Arlanda Airport, Stockholm. Tornvägen 2, 190 45 Stockholm-Arlanda

För vem?         Varje förening får skicka en (1) representant var från föreningsstyrelsen. Varje SDF får skicka två (2) representanter var från distriktsstyrelsen. Samtliga kommittémedlemmar, förbundsstyrelse, landslagstränare, valberedning och kanslipersonal

 

Mer information och anmälan att vara med på plats: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1611783 Länk till annan webbplats.

Anmälan att vara med digitalt: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1612245 Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2022-05-02

Senast uppdaterad: 2022-05-02

Samarbetspartners

Sponsorer