Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Nathalie Lindqvist omvald till ISU Athletes Commission

Nathalie Lindqvist blev 2018 historisk då hon valdes in i den då nyinrättade ISU Athletes Commission, med uppgift att lyfta aktiva åkares åsikter. Under Synkro-VM i april blev Nathalie omvald för en period om ytterligare 4 år.

-Jag är tacksam och ödmjuk för att återigen få representera åkarnas röst för synkroniserad konståkning inom ISU Athletes Commission. Min målsättning för denna roll är att tillsammans med de andra invalda representanterna respektfullt lyssna på deras och andras åsikter och ge mina egna tankar utifrån min erfarenhet inom sporten. Jag tror på samarbete och att vi tillsammans kan utveckla och ta synkroniserad konståkning framåt än mer, säger Nathalie Lindqvist.

Det är inom disciplinen synkroniserad konståkning som Nathalie blev omvald av ISU (Internationella Skridskoförbundet) att representera och verka för aktiva åkares åsikter och viljor på en internationell nivå i Athletes Commission. Athletes Commission ska även bidra till utveckling av idrotten.

Förutom Nathalie Lindqvist består ISU Athletes Commission av:

  • Douwe de Vries, NED (Speed Skating)
  • Eric Radford, CAN (Single & Pair Skating),
  • Evan Bates, USA (Ice Dance)
  • Viktor Knoch, HUN (Short Track)

Publicerad: 2022-05-24

Senast uppdaterad: 2022-05-24

Samarbetspartners

Sponsorer