Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Svenskt på Challenger i Ungern & JGP i Italien

Denna vecka pågår två internationella tävlingar med svenska deltagare, Challengertävlingen Seat Budapest Trophy i Budapest, Ungern och JGP i Egna, Italien.

Gabriel Folkesson gör säsongens första internationella tävling när han representerar Sverige i Challenger Seat Budapest Trophy som avgörs i Budapest, Ungern. Challenger Seat Budapest Trophy ingår som en av tio tävlingar 

Challenger serien. Länk till annan webbplats. Varje tävling ger möjligheter för åkarna att plocka världsrankingpoäng och kvalpoäng till kommande mästerskap. Seniorer herrar kortprogram avgörs på fredag med start kl 14:15 (lokal tid) och friåkningen på söndag kl 15:20.

Samtidigt arangeras Budapest Trophy där Erik Pellnor deltar i juniorklassen på egen bekostnad. Juniorer herrar tävlar kortprogrammet på fredag med start kl 13:00 (lokal tid) och friåkningen på lördag kl 19:45.

Följ tävlingarna i Budapest


Svenskt på isen är det också i Egna, Italien när JGP-seriens sista deltävling avgörs. Andreas Nordebäck och Jonathan Egyptson gör båda två säsongens andra start i JGP-serien. Kortprogrammet avgörs med start kl 18:15 på torsdag (lokal tid) och friåkningen kl 11:00 på lördagen.

Följ tävlingarna i Egna

Publicerad: 2022-10-13

Senast uppdaterad: 2022-10-13

Samarbetspartners

Sponsorer