Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

SM - Dag 3

Paråkarna i Greta och John Crafoord.

Foto: Maria Jangbro

Under sista dagen av SM 2022 avgjordes JSM samt SM. JSM damer vanns av Nina Fredriksson och Jonathan Egyptson knep guldet i JSM herrar. I damklassen tog Emelie Ling SM-guld och Andreas Nordebäck tog hem guldet i herrklassen.

Emelie Ling (Föreningen Solna Konståkning) tog under lördagen karriärens första SM-guld. Josefin Taljegård (Västra Frölunda KK) tog silver och Julia Brovall  (Föreningen Solna Konståkning) brons. I herrklassen knep Andreas Nordebäck (Föreningen Skate and Dance Academy) guldet. Också det var karriärens första. Nikolaj Majorov (Norrköpings KK) tog silver och bronset gick till Gabriel Folkesson (Trelleborgs KK). I paråkningen fick vi se fina lyft och andra parelement från Greta Crafoord och John Crafoord (Landvetter KK) som var enda deltagande par.

JSM damer vanns av Nina Fredriksson (Föreningen Solna Konståkning) före klubbkompisen Josefin Brovall. Miranda Lundgren (Tibro KK) kom på tredje plats. I JSM herrar knep Jonathan Egyptson (Trelleborgs KK) guldet före Casper Johansson (Tibro KK) och Erik Pellnor (Mörrums KK).

Här Länk till annan webbplats.

 

hittar du hela resultatlistan.

Publicerad: 2022-12-18

Senast uppdaterad: 2022-12-21

Samarbetspartners