Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

I helgen avgörs SM i synkroniserad konståkning

Placeholder

I helgen avgörs SM i synkroniserad konståkning i Kungälv. Under två dagar kommer Sveriges bästa synkrolag göra upp om mästerskapsmedaljerna. I startfältet finns det svenska landslaget i synkro Team Inspire och de till JVM uttagna juniorlagen Team Seaside och Team Spirit.

- Detta är en av årets höjdpunkter för svensk konståkning. SM i synkro samlar Sveriges bästa synkrolag och det brukar vara fantastisk stämning i ishallen, säger Camilla Fredman, tävlingsansvarig på Svenska Konståkningsförbundet.

SM i synkroniserad konståkning avgörs 25-26 februari i Kungälv. Totalt finns nio lag på plats. Under helgen arrangeras även klubbtävlingen Kungälvspokalen med 13 startande lag.

 

Följ SM i synkroniserad konståkning 2023


Publicerad: 2023-02-20

Senast uppdaterad: 2023-02-20

Samarbetspartners