Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Fortsättningsutbildning för tränare

Placeholder

Är det dags att ta nästa kliv i tränarkarriären? Under 2023 arrangerar Svenska Konståkningsförbundet en fortsättningsutbildning för alla tränare som genomfört Steg 2 B. Inom kort öppnar anmälan till den första fysiska träffen 11-14 maj.

Arbetet med den nya strukturen för tränarutbildningen pågår för fullt. I väntan på denna arrangerar Svenska Konståkningsförbundet under 2023 en Fortsättningsutbildning för tränare. Utbildningen riktar sig till tränare som genomfört steg 2B och består av digitala föreläsningar och seminarier, självstudier samt två fysiska träffar. Utbildningen kommer kunna tillgodoräknas i den nya tränarutbildningsstrukturen när denna lanseras.

Under nästa vecka öppnar vi upp anmälan till den första fysiska träffen för fortsättningsutbildningen. Träffen äger rum i Mörrum den 11-14 maj.

Mer information om Fortsättningsutbildningen för tränare kommer i samband med anmälan. Tills dess, skriv upp 11-14 maj i kalendern och tipsa gärna dina tränarkollegor!

 

 

Publicerad: 2023-02-28

Senast uppdaterad: 2023-02-27

Samarbetspartners