Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

3 april sista anmälningsdag till ungdomssamling i Malmö 5-7 maj

Placeholder

5-7 maj arrangeras en Ungdomssamling i Malmö med syfte att förbereda och utbilda åkare, tränare och föräldrar/närstående för en långsiktigt hållbar utveckling inom konståkning. Samtidigt pågår även en inspirations- och utbildningshelg för tränare som vill utveckla sig inom bl.a.teknik och idrottspsykologi.

Ungdomssamling 5-7 maj, Malmö - Sista anmälningsdag 3 april

Svenska Konståkningsförbundet bjuder in till ungdomssamling 5-7 maj i Malmö. Syftet med ungdomssamlingen är att förbereda och utbilda åkare, tränare och föräldrar/närstående för en långsiktigt hållbar utveckling inom konståkning. Samlingen kommer bestå av träning på och utanför isen, screening samt föreläsningar. Inbjudna tränare på is och mark är Virpi Horttana (Finland) och Michael Huth (Tyskland).

Inspirations- och utbildningshelg för tränare 5-7 maj, Malmö - Sista anmälningsdag 15 april

Välkommen på inspirationshelg för tränare (oavsett tidigare utbildningsnivå) som vill utveckla sig inom bl.a.teknik och idrottspsykologi. Inspirationshelgen sker i samband med ungdomssamling 5-7 maj i Malmö och deltagarna får bland annat möjlighet att ta del av träningspass på is som hålls av Virpi Horttana och Michael Huth

 

 

 

Publicerad: 2023-03-30

Senast uppdaterad: 2023-03-29

Samarbetspartners