Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Internationell klubbtävling för isdans, solodans och synkro i Stockholm denna helg

Placeholder

Foto: Daniel Klerfors

Till helgen är Nacka Teamåkningsklubb i Stockholm värd för den största isdans- och solodanstävlingen i Sverige på många år, Nacka Trophy. Den internationella klubbtävlingen Nacka Trophy samlar åkare från Sverige, Finland, Storbritannien, Danmark, Estland och Polen.

I helgen går den internationella klubbtävlingen Nacka Trophy av stapeln i Stockholm med tävlingar i isdans, solodans och synkro.

- Vi ser fram emot en spännande tävlingshelg med hela 14 isdanspar och 69 solodansare vilket är inspirerande och roligt då dessa discipliner fortfarande är förhållandevis små i Sverige. Att få möjlighet att tävla i Sverige är viktigt för våra isdanspar och soloåkare. Roligt också att vi har 13 tävlande synkrolag på plats, säger Linda Carlander, Ordförande Nacka Teamåkningsklubb.

Nacka Trophy avgörs i Älta ishall och pågår i två dagar med start på lördag. På plats finns åkare från Sverige, Finland, Storbritannien, Danmark, Estland och Polen.

Följ Nacka Trophy

 

 

Publicerad: 2024-01-18

Senast uppdaterad: 2024-01-18

Samarbetspartners