Gå till innehåll
Östra Götalands Konståkningsförbund
Östra Götalands Konståkningsförbund

Stadium Sport Camp

Konståkning på Stadium Sports Camp 2016!

Stadium Sports Camp, Sveriges Största, Världens Roligaste!

 

Stadium Sports Camp är Sveriges största sportläger, men egentligen handlar en Campvecka om så mycket mer än bara sport. Det handlar också om allt det där som händer mellan träningarna.

Upplevelser, gemenskap, polare - nya som gamla, utmanande och spännande aktiviteter, skratt, idrottsprofiler och mycket mer som gör att veckan går alldeles för fort.
Därför kommer många tillbaka år efter år, och därför vill vi ha med dig!

Under lägrets v.3 (v.28) / v.4 (v.29) kommer vi erbjuda 36/18 konståkare att uppleva Sveriges största och roligaste läger och självklart välkomnar vi alla, nybörjare som proffs.

Vi kommer att erbjuda träning på is och Office träning. Deltagarna kommer delas upp efter ålder och väl på isen kommer deltagarna delas in efter nivå och mål, för att få en så effektiv och rolig träning som möjligt.

Utbildade gruppledare kommer att ha ansvar för gruppen under hela lägret. Tränarna som barnen möter på isen kommer från Norrköpings Konståkningsklubb(NorKK) och under vissa träningspass kommer vi även få besök av koreografen och tränaren Kim Zandvoort som har koreograferat och tränat några av Sveriges bästa åkare.

Publicerad: 2015-12-16

Senast uppdaterad: 2018-04-09

Samarbetspartners

Sponsorer