Gå till innehåll
Östra Götalands Konståkningsförbund
Östra Götalands Konståkningsförbund

Distriktet välrepresenterat på Ungdomslyftet Centralt i Ulricehamn

2-4 november pågår Ungdomslyftets första samling för säsongen. Distriktet är välrepresenterat, fyra åkare har tagit en plats. De deltar i träningshelgen tillsammans med sina tränare som alla får bästa tänkbara utbildning.


Distriktets deltagare vid UL Centralt i Ulricehamn

Tre miniorer har tagit steget upp i ungdomslyftet säsongen 2018/2019. Det är Felicia Svahn, Växjö KK samt Milana Osmanova och Tuva Krusälv från Kalmar KK som är på plats i Ulricehamn tillsammans med sina tränare Erika Svahn och Yulia Smagina. Inbjuden till träningshelgen är även Erik Pellnor Rosenlunds KF som tävlar i ungdom 15 pojkar och tränare Sandra Bjelke Wärnbring.

Även den här gången är internationella topptränaren Shanetta Folle inbjuden för att  hålla i träningarna tillsammans med Ungdomslyftets ansvariga Regina Jensen, Tibro KK.

Stort utbyte även för tränare

Ungdomslyftet är inte bara  spännande och utvecklande för deltagande åkare utan även tränarna har ett stort utbyte av träffarna. Från distriktet deltar den här helgen även Malin Sporre, Apladalens KK Värnamo. På bilden ser vi även Sandra Eliasson VKK.

Publicerad: 2018-11-03

Senast uppdaterad: 2018-11-03

Samarbetspartners

Sponsorer